Общественото мнение се влияе от документи, а не от лъжи.

...
Общественото мнение се влияе от документи, а не от лъжи.
Коментари Харесай

Васил Божков: Общественото мнение се влияе от документи, а не от лъжи

„ Общественото мнение се въздейства от документи, а не от неистини. Бъдете здрави. “

Публикация с този текст популяризира във Фейсбук предприемачът Васил Божков , който сега е с мярка „ задържане под стража “. Той е разгласил и документи , които съставляват писма от прокуратурата и съда на Обединените арабски емирства /ОАЕ/ и са по отношение на настояването за екстрадацията му .

Припомняме, че по-рано през днешния ден Софийската градска прокуратура /СГП/ популяризира документи , съгласно които на 23 август от ОАЕ са уведомили управляващите у нас, че на 25 август ще екстрадират Божков с пряк полет от Дубай до София. От държавното обвиняване прецизират, че до момента не са получили правосъден акт на способените управляващи на ОАЕ за решението за екстрадиция.

От СГП ползват следните документи , които са били получени в СГП в следобедни часове през вчерашния ден и можете да видите ТУК :

  1. Писмо от Министерство на вътрешните работи на ОАЕ на британски език от дата 23.08.2023 г.;
  2. Превод на български език на писмо от Министерство на вътрешните работи на ОАЕ от дата 23.08.2023 г.;
  3. Писмо от ДМОС-МВР от дата 28.08.2023 г.;

Първоначално Божков разгласи, че се прибира у нас по лично предпочитание , а един от бранителите му Георги Гатев съобщи, че пътуването на клиента му е било планувано от дълго време , само че е имал спънки, „ които го попречиха да си дойде по-бързо “. Преди 3 дни Софийският градски съд остави предприемача за непрекъснато в ареста по обвиняването за укриване на такси, дължими на страната от хазартния му бизнес.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР