Общественото мнение се влияе от документи, а не от лъжи.

...
Общественото мнение се влияе от документи, а не от лъжи.
Коментари Харесай

Божков публикува решение за отказ на екстрадиция на съда в ОАЕ

Общественото мнение се въздейства от документи, а не от неистини. Този коментар се появи на страницата на предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от във " Facebook ".

" На 20.06.23 година съответното лице (бел. ред Васил Божков) се яви пред прокуратурата и предяви предпочитание да се съобщи непринудено на българските управляващи ", написа в един от документите. 

По-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата потвърдиха, че Божков се е завърнал в страната не по лично предпочитание и изпратиха и документи, обвързвана с изгонването му от Обединените арабски емирства. 

Адвокатът му Георги Гатев, обаче, отхвърли това, като акцентира, че клиентът му се е върнал в страната напълно непринудено. Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от се яви на разпит в Прокуратурата, който бе повече от 4 часа и ще продължи на следващия ден в 11.00 ч.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР