Общественият посредник на Бургас Тодор Стамболиев разпрати до медиите писмо,

...
Общественият посредник на Бургас Тодор Стамболиев разпрати до медиите писмо,
Коментари Харесай

Ще си получат ли хората парите за отменения концерт на Смоуки в Бургас? Казусът се заплита

Общественият медиатор на Бургас Тодор Стамболиев разпрати до медиите писмо, от което излиза наяве, че въпросът към билетите за анулирания концерт на " Смоуки " в Бургас се заплита още повече. Burgas24.bg разгласява известието без редакторска интервенция.

На 14.03.2018 година, в отговор на  мое питане, получих на електронната поща от " ЛИВЛОВ “ ООД уредник на концерта на групата " Smokie - Уведомление. В него ме уверяваха, че сега сдружението е в развой на завършване и уточняване на финансовите връзки с " ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ “ ЕООД, по подписания сред тях контракт. Ангажираха се, в рационален период, след споразумяване на връзките си с " ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ “ ЕООД, да бъдат възобновени всички суми по закупени билети за анулирания концерт на " Smokie "  за 09.02.2018 год.

Тогава, от сдружението помолиха всеки заинтригуван жител да изпрати данните си на имейл[email protected].

Днес, 20.04.2018 год. от посочения адрес на е-поща, получих ново съобщение, от което излиза наяве, че двете сдружения не са постигнали единодушие и не са уредили финансовите си взаимоотношения.

В уведомлението се твърди, че закупилите билети имат касова записка за сумата, на която е маркирана като издател фирмата  " ТИКЕТ ПРО БЪЛГАРИЯ “ ЕООД. Аз не зная дали е по този начин, само че  се поучават лицата, които са закупили билети да си потърсят парите от това сдружение.

За страдание, при липса на непринудено възобновяване на сумите, ще би трябвало да се търси правосъдна отбрана, а тя допуска повече разноски от цената на билетите.

Все отново показвам вяра, че тези сдружения, с име и история в организирането на концерти  ще потърсят извънсъдебен метод за споразумяване на взаимоотношенията си и най-много ще намерят метод за възобновяване на сумите на закупилите билети лица.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР