Обществената поръчка за разработването на Единна система за туристическа информация,

...
Обществената поръчка за разработването на Единна система за туристическа информация,
Коментари Харесай

До седмица Ангелкова ще обяви поръчката за връзка между хотелите и НАП

Обществената поръчка за създаването на Единна система за туристическа информация, която да свърже хотелите с Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи, ще бъде оповестена идната седмица. Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова по време на парламентарния надзор.

Тя изрази вяра, че в случай че няма обжалвания, реализатор ще бъде определен при започване на идната година, а преди началото на идващия зимен сезон системата ще премине първите проби.

Ангелкова напомни, че предходната поръчка беше оповестена преди година - през декември 2016 година, само че поради обжалване беше спряна и до съставянето на кабинета " Борисов 3 " по нея не е имало никакво придвижване. Документите на новата поръчка са съгласувани с новосъздадената Агенция за електронно ръководство, посочи министърът.

Тя напомни, че за системата са обезпечени 1.2 млн. лева Прогнозният период за изработването й е сред 9 и 12 месеца като министерството ще държи на по-краткия период, с цел да има време за проби.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР