Обществената поръчка за изготвяне на инвестиционен проект, авторски надзор и

...
Обществената поръчка за изготвяне на инвестиционен проект, авторски надзор и
Коментари Харесай

Община Сливен обяви процедура за саниране на детска ясла

Обществената поръчка за правене на капиталов план, авторски контрол и осъществяване на строителни и монтажни работи за саниране и вътрешен ремонт на детската ясла № 3 в квартал „ Комлука” бе оповестена на 3 януари.
Основните действия, планувани от вложителя – Община Сливен, са: ремонт на покрива, непълен ремонт на отоплителната, ВиК и електрическата съоръжения и сервизните пространства, слагане на външна изолираност, отчасти създаване на вентилационна система, леки градивни укрепвания на постройката, както и други козметични усъвършенствания. Според приложената документи, всички прозорци в постройката към този момент са заменени с PVC дограма.
документи
Прогнозната стойност на реконструкцията е 720 000 лв. с Данък добавена стойност .
За съпоставяне строителството на новия Общностен център в кв. „ Ново село” по план на Световната банка бе на стойност 1 338 606 лева, а на новото Обединено детско заведение в квартал „ Надежда” по план на Българо-Швейцарската стратегия за съдействие – на стойност 1 249 564,08 лева
Справка в Агенцията по публични поръчки демонстрира, че процедурата за ремонт и саниране на Детска ясла № 3 се афишира за повторно, присъщите параметри.
Първото съобщение е с дата 9.10.2018 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР