Обща снимка с най-добрия български тенисист пусна колежката му Арина

...
Обща снимка с най-добрия български тенисист пусна колежката му Арина
Коментари Харесай

Ненаситна мъжемелачка налази Гришо

Обща фотография с най-хубавия български тенисист пусна колежката му Арина Сабаленка. Двамата театралничат в компанията на Циципас и приятелката му. Очевидно всички дружно са в Абу Даби, където е изработен фотосът.

За да разсее вероятни конспирации под фотографията Арина е написала: „ Най-добрите другари “. Това мъчно може да оправдае обстоятелството, че до момента Гришо и Сабаленка не са се показвали дружно. Беларуската звезда е номер 2 в международната класация при дамите в тениса. Доскоро тя оглавяваше класацията. Григор пък направи страховит край на сезона, което потвърждава, че и двамата имат общ взор върху резултатите в кариерата. Това би било добра причина за връзка. Голяма част от разделите на Гришо бяха поради натоварения му график като деен състезател от международен сан.

 

Арина Сабаленко е известна с подвизите си измежду мъжете. Популярна е като извънредно полова, а еротичните фотоси са част от визитната й картичка. Формите на тенисистката са внушителни и по никакъв начин не влизат в категорията на някогашните на Гришо. Висока е 182 сантиметра и тежи цели 79 кг. Въпреки тези данни тя мъчно би преборила една от някогашните на Григор – Серина Уилямс, което може да подскаже, че българинът най-вероятно има перверзен усет към женското.

 Последната обществена връзка на Григор бе с румънката Мадалина. За мъжкараната Сабаленка няма информация за непрекъснат сътрудник.

 

Автор: marica.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР