Обсъждат включването на дигитална седянка и ретро състезание с трабанти

...
Обсъждат включването на дигитална седянка и ретро състезание с трабанти
Коментари Харесай

Вършец чества юбилей с дигитална седянка и ретро състезание с трабанти

Обсъждат включването на цифрова седянка и ретро съревнование с трабанти в програмата за Празника на курорта, минералната вода и планината във Вършец. Тя беше разисквана на Консултативен съвет по туризъм, управляван от кмета инж. Иван Лазаров.
Градоначалникът акцентира, че е доста значимо да се направи запаметяваща се стратегия за 170-годишнината от оповестяването на Вършец за курорт, само че и наложително да бъдат спазени всички ограничения за сигурност и за запазване здравето на жителите и гостите.
Сред останалите оферти, направени от туристическия отрасъл, културните институции и Туристическия информативен център, бяха: 3D мапинг; проява с дронове, електрически тротинетки и радио управляеми модели; уеб концерти; занимания за деца; концерти и изложения навън.
„ Концепцията тази година би трябвало да е напълно друга от всички празници до момента. Ако досега задачата е била за към две седмици, по време на празника, оптимален брой туристи да посетят града, в този момент в границите на малко повече от месец, същия брой туристи да дойдат в изискванията на сигурност и да остават с хубаво усещане “, показа ръководителят на общинския съвет Анатоли Димитров.
До дни, съгласно критериите за сигурност, опциите за финансиране и организация, ще бъде взето дефинитивно решение какво ще включва празничната стратегия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР