Обратното броене до един от най-чаканите филми на годината вече

...
Обратното броене до един от най-чаканите филми на годината вече
Коментари Харесай

Играй и спечели с "Междузвездни войни: Последните джедаи"

Обратното преброяване до един от най-чаканите филми на годината към този момент стартира. " Последните джедаи " - осмата серия на " Междузвездни войни " потегля по кината на 15 декември, а читателите на " Дневник " имат късмет да завоюват истински награди с новата киноигра, отдадена на кино лентата.

Всяка от идващите две седмици на уеб страницата на играта ще предлагаме по един пъзел. Всеки, подредил вярно най-малко един от тях, има късмет да завоюва чаша за кафе, чаша за път, блутуут слушалки, пътна чанта, една мъжка, една дамска тениска и един комплект от раница и мъжка тениска с героите от кино лентата. А този път даваме и премия след първата седмица - двойна покана за галапремиерата на " Последните джедаи " в София още на 13 декември. Всеки, решил сполучливо пъзела от първо равнище - " Светлата страна ", до края на неделя, 10 декември, ще попадне в томболата за билетите, която ще бъде изтеглена на 11-и.

Това обаче няма да извади името на печелившия от жребия за крайните награди, който ще бъде изтеглен на 18 декември - денят след края на играта. Два правилни отговора и в двете й равнища ще удвоят шанса да бъдете измежду спечелилите.

Колкото до кино лентата, " Дисни " пази сюжета в загадка, само че историята продължава оттова, където приключи " Силата се пробужда ": с младата Рей, която откри своите джедайски качества, един светлинен меч и Люк Скайуокър на уединен остров. Някогашният джедай номер 1 не изглеждаше в добра форма, когато се появи на екран за към секунда в края на последния филм и даже се даже, че може да е минал от тъмната страна на силата. Във кино лентата се завръщат Марк Хамил, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък и други герои от предния филм. Зрителите ще видят и последната роля на Кари Фишър - принцеса Лея - на екран.

В дните до премиерата " Дневник " ще следи новините към " Последните джедаи " в специфичната си метатема.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Междузвездни войни: Последните джедаи (6)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР