Обратно, на мен ми се струваше, че там работата вече

...
Обратно, на мен ми се струваше, че там работата вече
Коментари Харесай

Вече Е Официално! Владимир Путин Тържествено Съобщи, Че Русия Създаде Военните Сили На Бъдещето!

Обратно, на мен ми се струваше, че там работата към този момент върви ", съобщи Путин, обръщайки се към ректора на Московския държавен механически университет Бауман Анатолий Александров.

По думите на Александров дадената работа не е елементарна, доста е виновна и не всички могат да я провеждат.

" Ние в миналото провеждахме проучвания, само че малко сме университетите, които можем да участваме, по-рано участваха 10 пъти повече. Ето каква е работата ", разясни Александров.

На собствен ред Путин означи, че е помолил Александров да конкретизира казуса с цел да бъде решен.

" Аз, назад, почтено казано, имам в този смисъл позитивни, и опит, и познания. Аз към този момент, съгласно мен, дори обществено споделих, и в посланието приказвах за това: у нас се основават доста модерни, неповторими, безусловно нямащи аналог е света системи за въоръжение. Една от тези системи беше основана от доста млад екип. Когато се срещнах с тях - ние им дадохме и Държавна премия, и пристигнаха напълно младежи - аз ги запитвам: а вие от кое място се взехте? Те споделят: когато започнаха да заплащат грантове, ние с цялата група дойдохме от ВУЗ-а, създадохме колектив. И в течение на седем години те сътвориха тази извънредно мощна, най-съвременна в света ударна бойна система ", описа президентът.

Той акцентира, че в случай че са нужни ограничения за продължение и интензификация на такава работа, би трябвало да му опишат за тях.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР