Обратите в сюжета на Алея на славата“ стават все по-горещи.

...
Обратите в сюжета на Алея на славата“ стават все по-горещи.
Коментари Харесай

Неочаквана смърт в „Алея на славата“

Обратите в сюжета на „ Алея на славата “ стават все по-горещи. На крачка от финала героите ще се сблъскат с истини и трудности от ориста, а битката сред положителното и злото ще ги изправи пред изненадващи обстановки, в които всеки ще реагира на лимита на силите и опциите си.

След събуждането на Али ( Радина Боршош) и новите диалози сред Милен (Мак Маринов) и Дерин (Йордан Ръсин), двамата влюбени са подготвени да създадат всичко, с цел да разобличат Лагадинов. Подозренията на началник готвача са ориентирани напълно към Милен, а проектът на двойката е да работят посредством Али. Двамата имат огромен късмет да се провалят още при първия опит, само че най-близките им другари – Леда (Стефани Ивайло) и Геша (Александър Евгениев), също са подготвени да оказват помощ.

Неочаквана гибел на един от героите ще изненада феновете в един от новите епизоди на „ Алея на славата “ тази седмица. След ареста си, Кънев (Николай Луканов) е подготвен да направи всичко, с цел да се измъкне от пандиза, само че Дерин не е на същото мнение. Между политика и инспектора на ДАНС ще прехвърчат искри, а един от тях няма да излезе жив от създалата се обстановка.

Междувременно Никола (Ясен Атанасов) ще продължи да извършва заповедите на Пумпалов (Борислав Чучков) в „ Алея “, което ще се трансформира в бодил в очите освен на брачната половинка му Калина (Мария Сотирова), само че и на Марта (Ирини Жамбонас). И от двете страни той ще срещне сериозна опозиция, която ще опита да потуши. Дали ще има триумф с някоя от тях?

Любовните трепети сред Теодор (Константин Еленков) и Тина (Радина Кърджилова) ще претърпят нов катарзис след истината за бащата на Иво. Отношенията сред двамата ще станат още по-силни, само че общите им проекти за бъдещето ще бъдат сложени на кръстопът, поради другата им визия за живота. Ще успее ли дребният Иво да повлияе на решението им или това е стъпка, която единствено двамата могат да създадат?

Ще бъде ли Али още веднъж застрашена от Лагадинов ? Как ще се намесят Леда и Геша? За кого от героите следва съдбовен край? Предстоят ли промени в „ Алея “? – гледайте в предпоследната седмица на „ Алея на славата “, от вторник до четвъртък в 21:00 часа по NOVA.

Следете и формалния на „ Алея на славата “ за настоящи вести.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР