Обрат се пече по делото срещу Божидар Кузманов - Божо

...
Обрат се пече по делото срещу Божидар Кузманов - Божо
Коментари Харесай

Душманите на Очите излизат на свобода

Обрат се пече по делото против Божидар Кузманов - Божо Кравата и групата му, написа Fakti.bg!

Експертизи прекатурват процеса за престрелката в Слънчака сред хората на Кравата и несебърския необут Димитър Желязков - Митьо Очите, научи в. " България Днес ". След съвсем 3-годишен арест Георги Иванчев, който дава отговор за раняването на Очите, и Тодор Славов, погнат за гибелта на гарда му Александър Алексиев - Сашо Водолаза, излизат от килията.

Магистратите пуснаха Иванчев против парична гаранция от 20 бона, а Славов - под домакински арест. Решението не е дефинитивно, до момента в който не бъде доказано от втората инстанция. Славов към този момент е подал тъжба с молба за по-лека мярка, потвърдиха за вестника от съда.

За да може да се обсъдят в детайли доказателствата, съставът на титулярния арбитър Стоян Тонев си прави отказ при разглеждането на мярката на Иванчев. Причината е, че по време на делото на няколко пъти отбраната желае отстраняването им, защото държи на подробното разискване на доказателствата, а не " единствено на пръв взор ". На съвещанието се явява 5-членен състав на арбитър Николай Димитров с присъединяване на арбитър Вилислава Ангелова.

Магистратите разискват в елементи резултатите от експертизите по делото. Кой кого е нападнал пръв се разяснява още от първия ден след случая в ресторант " 4You ", който разтресе Слънчев бряг на 8 юни 2016 година Сега митовете се развенчават от доказателствата, акцентират осведомени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР