Обраната наскоро Моника Валериева и залязлата фолкпевица Андреа се пуснаха

...
Обраната наскоро Моника Валериева и залязлата фолкпевица Андреа се пуснаха
Коментари Харесай

Моника Валериева и Андреа обсъждат мъжкото достойнство на Кобрата

Обраната неотдавна Моника Валериева и залязлата фолкпевица Андреа се пуснаха в лаф видео без грим. Това е първият потрес, който трябваше да преживеят феновете, само че същинската бомба пристигна по-късно, когато заговориха за... мъжките атрибути и какъв брой е значим размерът.

Андреа потегли да изяснява, че съвършеният мъж за нея би трябвало да е духовно извисен човек. " Човек не би трябвало да се вглъбява толкоз във физическите дадености на различен човек. С времето разбрах, че тези неща са краткотрайни ", безапелационна е някогашната на Кубрат Пулев.

Това признание на Андреа провокира безумен смях у Валериева. " Трябва да е с огромен член, наложително! Представяш ли си го човек на изкуството, бля-бля, занимава се с някакви тъпотии и най-после с пишна нюню.Аз с времето разбрах, че пенисът не е краткотраен, върви си с мъжа и е добре да бъде с естествени размери ", смая с тъпотиите си Мона и стана за насмешка в обществените мрежи.

Появиха се мнения, че евентуално двете внимателно се пробват да обиден някогашния на Андреа - боксьорът Кубрат Пулев. Хората в обществените мрежи допускат, че зад мненията за " дребна пишка " Моника засяга мъжкото достолепие на Кобрата. С този чат двете са желали да го обиден, откакто захвърли певицата и тя остана без мъж, без кариера и с не изключително привлекателна визия, написа show.blitz.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР