Обновената Kia XCeed надгражда над силните черти на оригинала. Европейските

...
Обновената Kia XCeed надгражда над силните черти на оригинала. Европейските
Коментари Харесай

По-атрактивна визия, плъг-ин хибрид и оборудване GT-Line за обновената Kia XCeed

Обновената Kia XCeed надгражда над мощните черти на оригинала. Европейските дизайнери на марката са инсталирали нови LED фарове в интегрирани светлини за мъгла и изменени радиаторна решетка, ризница и въздуховод. XCeed стъпва върху 18-цолови алуминиеви джанти, направени особено за модела. Отзад се откроява нов дифузьор с гланциран черен цвят и предпазлив дизайн на ауспуха.

Профилът на XCeed се господства от относително дългия челен похлупак и скосеният обратно покрив. Докато междуосието е останало непроменено (2650 мм), предният и заден надвеси на XCeed са увеличени по отношение на 5-вратия хечбек с 25 мм начело и 60 мм откъм гърба. Единствените панели по купето, пренесени от 5-вратия Ceed, са предните порти.

Централната подпора в Kia XCeed е обърната леко към лидера. „ Плаващият” сензорен екран на инфоразвлекателната система стои настрана от арматурното табло, до момента в който долната част на приборното табло обезпечава няколко тактилни бутона и превключватели за надзор на силата на аудито и климатичната система.

Обновеният XCeed идва с нови графични тематики на 12,3-инчовия цифров Supervision приборен панел, които варират съгласно определения режим на задвижване.

Както казахме първоначално, моделът към този момент се предлага в осъществяване GT-Line, което идва с присъщи дизайнерски детайли извън и вътре.

Още за модела и задвижването четете на н овия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР