Обнадежден от срещите си в Пловдив бе голямата звезда на

...
Обнадежден от срещите си в Пловдив бе голямата звезда на
Коментари Харесай

След визитата в Пловдив Бербо обяви: Мисля, че ще успея

Обнадежден от срещите си в Пловдив бе огромната звезда на футбола ни през този век Димитър Бербатов, който се кандидатира публично за президент на БФС. Рекордьорът на голове с националната фланелка се видя първо с кмета на града Здравко Димитров, а по-късно с представители на фенклубовете на Локомотив и Ботев. Последната среща на Бербо бе с ръководители на аматьорски клубове от района, която се състоя на стадион Марица.

" Нормално е като идваш в Пловдив да покажеш почитание към кмета на града и да кажеш едно " Здрасти ". Още повече, че и двамата сме спортни хора. Не сме си говорили нищо изключително - говорихме за баскетбол, футбол и къде куцат нещата ", разгласи 40-годишният благоевградчанин на излизане от Общината

Бербо бе запитан дали се интересува по какъв начин вървят градежите на стадионите в Пловдив. Ето и отговора му: " Нещата постоянно са с две страни, само че значимото е нещата да се случат по най-правилния метод. Като отидете на мач - да ви е кеф и да не желаете да си тръгнете "

Той изрази и увереност, че ще може да се пребори за шефския пост в БФС: " Мисля, че нещата ще се получат. Очаквам поддръжка от клубовете от района, ще приказваме с всички, които дойдат. Ще се изслушаме взаимно, постоянно може да чуеш нещо забавно. Накрая всеки да реши защо ще гласоподава - за смяната или за настоящето положение ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР