Областният управител Здравко Здравков покани победителите в конкурса за избор

...
Областният управител Здравко Здравков покани победителите в конкурса за избор
Коментари Харесай

Наградиха отличените в конкурса за избор на послание, представящо област Добрич

Областният шеф Здравко Здравков предложения спечелилите в състезанието за избор на обръщение, което да показва област Добрич в границите на самодейността за осъществяване „ Проект Рожен “. На спонтанна гала в кабинета на Здр. Здравков участваха заместител регионалният шеф Атанас Дучев и представители на медиите. С пожелания за здраве, за запазване на българската просвета и дух се обърна регионалният шеф към създателите на отличените послания и на всеки от тях пожела още доста креативен музи, с които да описват и демонстрират хубостта на родния край. Всеки от създателите от своя страна показа какво го водило при оформянето на оферти текст. Писателят Георги Балабанов подари своята 13-та книга на Здравко Здравков, а Румен Тодоров подари сателитна фотография на Добричка област.

Здравко Здравков връчи грамота на всеки един от спечелилите в състезанието, сувенири с български знаци и книги – на Дъщерята на равнината, както назовават Дора Габе, чиято кончина е преди 40 години и биография на Славея на Добруджа – Верка Сидерова.

В рамките на инструкции период Областна администрация Добрич изпрати определеното обръщение, което да показва пред идните генерации региона при реализирането на плана „ Пилон Рожен “ – Поколения в полет над полето и морето на фантазиите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР