Областният управител Здравко Димитров направи инспекция на строителните дейности на

...
Областният управител Здравко Димитров направи инспекция на строителните дейности на
Коментари Харесай

Обсъдиха проектите за обходните пътища на Пловдив

Областният шеф Здравко Димитров направи ревизия на строителните действия на Асеновградско шосе. До момента линейният график на строителните действия се извършва по график и евентуално ще приключи преди планувания пусков период. След инспекцията Димитров организира следващата работна среща на групата експерти, ангажирани с реализирането на плана, Дончо Атанасов - ръководител на Агенция "Пътна инфраструктура ", Юлиян Инджов - шеф на компания ИСА - 2000 и специалисти на Областна администрация - Пловдив.

На срещата стана ясно, че множеството зародили проблеми към този момент са решени и сега вървят съгласувателни и отчуждители процедури, след което стартира построяването на кръговото кръстовище на "Долни Воден ". Обсъдени бяха и плановете за обходните пътища на Пловдив - Югозападен и Югоизточен, дружно с локалните платна към тях.

Областният шеф Здравко Димитров и Дончо Атанасов направиха ревизия и на ремонтните действия на сектора от пътя Карлово - Баня, част от Републикански път II- 64 /Пловдив - Карлово/. Ремонтните действия по девет километровото трасе са на стойност близо 6 млн. лева и плануват цялостна замяна на асфалтовата настилка, възобновяване на прилежащата техническа инфраструктура и на две пътни уреди. Очаква се ремонтите действия на главното трасе, при положително време, да приключат да края на годината.

Д-р Емил Кабаиванов - кмет на община Карлово изрече признателност към министъра на Регионалното развиване и ръководство Николай Нанков, шефа на АПИ Дончо Атанасов и регионалния шеф Здравко Димитров, с помощта на които започва дълго чакания ремонт на правата, която беше в доста неприятно положение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР