Областният управител на Търговище Митко Стайков награди днес с грамоти

...
Областният управител на Търговище Митко Стайков награди днес с грамоти
Коментари Харесай

Деца от Търговище получиха награди за активно участие в Европейския ден на спорта в училище

Областният шеф на Търговище Митко Стайков награди през днешния ден с грамоти и ваучери класираните на призови места учебни заведения от региона, присъединили се най-активно в самодейността Европейски ден на спорта в учебно заведение. Областна администрация спомага за нейното разпространение и реализиране, напомнят от пресслужбата й.

На нарочна среща със Стайков шефовете на учебните заведения получиха премиите си. В петте общини на региона има по едно наградено образователно заведение. За Търговище това е Второ СУ " Проф. Никола Маринов ", за Попово - ОУ " Сухопътни войски. Сухопътни войски. Кирил и Методий " от село Зараево, за Омуртаг - ОУ " Н. Вапцаров " в село Врани кон, СУ " Св. Св. Кирил и Методий " в Антоново и ОУ " В. Левски " в село Крепча.

Европейският ден на спорта в учебно заведение е въодушевен от Унгарския ден на спорта в учебно заведение. Той е отдаден на насърчаването на физическата интензивност измежду учениците, като се залага на детайла на заниманието и се тестват нови типове физическа интензивност и спорт, с цел да се увеличи чувството за " принадлежност към учебното заведение " за всеки участник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР