Областният управител на София обяви, че напуска Атака. Илиян Тодоров

...
Областният управител на София обяви, че напуска Атака. Илиян Тодоров
Коментари Харесай

Областният управител на София напусна Атака

Областният шеф на София разгласи, че напуща " Атака ". Илиян Тодоров направи това с публично известие, публикувано от Българска телеграфна агенция.

" Официално към този момент не съм част от Политическа партия " Атака ". Истината е, че аз в никакъв случай не съм бил член на партията. Последните 10 години от живота ми минаха в работа за " Атака ", работа, на която посветих цялото си време ", декларира Тодоров.

" Като регионален шеф на Софийска област, дружно с екипа на регионална администрация направихме положителни неща. Две от тях, по които работя повече от година и половина, са споразуменията за съдействие сред Софийска област и Китай и Софийска област и Мароко, които считам да завършвам, поради опциите за развиване, които дават на Софийска област. Зная, че жителите ще го оценят ", прибавя той.

Тодоров отваря и въпроса за отдръпване от поста, за който беше повдигнат от " Атака ": " Относно оставката ми като регионален шеф, която както знаем, всеки носи джоба, убеждавам ви, ще бъде плод на премислено решение. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР