Областният управител на София Иван Кючуков, който е от квотата

...
Областният управител на София Иван Кючуков, който е от квотата
Коментари Харесай

Областният на София наложи вето на издигането на украински флаг и алея ``Героите на Украйна`` |

Областният шеф на София Иван Кючуков, който е от квотата на Има Такъв Народ, блокира решението на Столичния общински съвет за именуване на алея " Героите на Украйна " пред съветското посолство и площад на името на убития съветски опозиционер Борис Немцов. Кючуков връща на Столичния общински съвет решенията за именуване, както и решението за издигане на знамето на Украйна на постройката на Столична община на ул. " Московска " 33 до приключването на войната.

Според Кючуков решенията на столичните съветници са незаконосъобразни. Иван Кючуков зае поста от квотата на " ИТН " От прессъобщението до медиите не излиза наяве какви са нарушаванията му, а на телефоните за контакт на регионалната администрация дават " свободно ". Според биографията му Иван Кючюков е " машинен инженер с дълготраен опит в частния бранш в областта на автосервизното и следпродажбеното обслужване. "

Ето и истинското прессъобщение на Областнара администрация:

" Областния шеф на регионална администрация област София – Иван Кючуков във връзка обезпечаване спазването на правда на територията на региона и упражняването на надзор за правомерност на актовете и дейностите на органите на локално самоуправление и локална администрация, издаде заповеди, с които връща Решенията на Столичния общински съвет, за предоставяне на позволения за издигане знамето на Република Украйна на административната постройка на Столична община на ул. „ Московска “ № 33 до преустановяване на войната и назоваване озелененото пространство сред бул. „ Драган Цанков ”, ул. „ Незабравка “ и ул. “Никола Мирчев ”, регион „ Изгрев “, с името алея „ Героите на Украйна ", както и назоваване на безименно озеленено пространство сред бул. ‘‘Драган Цанков ”, ул. „ Латинка “, ул. „ Константин Щъркелов “ и ул. „ Фредерик Жолио Кюри “ с името площад „ Борис Немцов “. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР