Областният управител на Перник Людмил Веселинов не възнамерява да подаде

...
Областният управител на Перник Людмил Веселинов не възнамерява да подаде
Коментари Харесай

Людмил Веселинов отказва да подаде оставка: Няма да оставя област Перник на произвола на съдбата

Областният шеф на Перник Людмил Веселинов не има намерение да подаде оставка от поста си, оказва се от негова позиция, публикувана до медиите.

 

" Това, което се прави с абдикирането на страната от районите, през групово отдръпване на регионалните шефове, е неприлично. Към днешна дата съставлявам страната в област Перник. Избран съм да послужвам на хората, не на ползите на обособени политици. Моите шефове са тези, които отделят една трета от заплатата си за налози. Няма да оставя област Перник на произвола на ориста. Вървят процедури по отношение на Минна дирекция, която ми беше идея. Видял съм положително от досегашното държавно управление - дадоха ни средства за закупуване на Минна дирекция. Върнахме я на перничани. Оживихме я!, съобщи той.

 

" Имали сме и препирни с Гълъб Донев - борих се против повдигане цената на водата, настоявах за изпускане на язовир Студена, когато бе на ръба. Моята работа бе да съставлявам страната в Перник, защитавайки ползите на перничани. Не одобрявам концепцията да пречим на новото българско държавно управление. Не считам това за държавническо. Приемствеността е доста значима в развитите страни. Инатливостта е симптом на политическа отпадналост.

 

" Всички регионални шефове са назначени с процедура и ще си отидат по този начин. Ние сме краткотрайни служащи, които би трябвало да оказваме помощ, а не да пречим на страната, до момента в който сме на работа ", добави Веселинов.

Служебният кабинет назначи Людмил Веселинов за регионален шеф на област Перник през август 2022 година.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР