Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, Възраждане

...
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, Възраждане
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Свалянето на Росен Желязков показа безсилието на новата сглобка

Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и Има Такъв Народ не сподели нищо друго, с изключение на безсилието на тези политически субекти. Това разяснява в " Говори в този момент " депутатът от ГЕРБ Теменужка Петкова.

Според нея задачата на мероприятието е била да се отклонят огромните кавги към ПП-ДБ - в Митниците, в Столична община. Посочи още, че ѝ ПП-ДБ и Движение за права и свободи са работили тясно с Движение за права и свободи за измененията в Конституцията.

" В момента, в който Движение за права и свободи беше належащо на ПП-ДБ, те бяха извънредно допустим сътрудник, сега, в който не са им нужни, стават неприемливи. Движение за права и свободи е с ясно изразена евроатлантическа ориентировка и са извънредно потребни в границите на Народното събрание не виждам за какво би трябвало да се лицемерничи по този метод ".

Петкова изясни, че България не е подготвена да либерализира цената на тока за бита, тъй като нямаме данни какъв брой са енергийно бедните у нас и по какъв начин те ще бъдат предпазени. Посочи още, че Еврокомисията не е желала от нас съответен период за тази мярка, само че държавното управление на Кирил Петков е поело подобен ангажимент.

" Парламентът разпореди на държавното управление да го предоговори, само че то не съумя. Изискването беше да бъде либерализиран пазарът на едро, а не на дребно ".

Бившата министърка на енергетиката разяснява и пътната карта за " Турски поток " като съобщи, че изнесените документи от пощата на Александър Бабаков нямат нищо общо с пътната карта, която тя е подписала.

" Аз съм се подписала върху два листа, които съставляват паметна записка от среща. Тази пътна карта беше преоставена от ДАНС на държавното управление на Кирил Петков, което извърши огромна инспекция на реализацията. Беше извършена социална поръчка, като процедурата беше открита. Тя дава опция на оптимално необятен кръг евентуални реализатори да вземат участие в него. Не мога да нося отговорност за изнесеното от " Българските елфи ". Всичко, обвързвано с публичната поръчка за " Балкански поток " може да се види на уеб страницата на " Булгартрансгаз ". Всички вероятни инстанции са се произнесли по отоншение на тази поръчка ".

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР