Областният управител на Габрово Кристина Сидорова възнамерява да търси съдебна

...
Областният управител на Габрово Кристина Сидорова възнамерява да търси съдебна
Коментари Харесай

Областният на Габрово обмисля да съди Корнелия Нинова

Областният шеф на Габрово Кристина Сидорова има намерение да търси правосъдна отговорност от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Причината - са вчерашните обвинявания към регионалните шефове на Габрово и Сливен, че на изборите са работили против Българска социалистическа партия,  " някои от тях за " Левицата ".

Нинова имала и доказателства за това.

Днес регионалният шеф на Габрово Кристина Сидорова отхвърли да е пособия на една или друга политическа мощ и разясни, че е работила за положителната организация на вота само съгласно пълномощията на регионалния шеф.

Сидорова назова изказванията на Нинова  " оскърбителен ", предават от news.bg.

" Обмислям да подхваща правосъден иск и в правосъдна зала тя да потвърди това, което през вчерашния ден сподели за напън върху държавни чиновници, за нарушавания, които приписва на мен. В момента се поучавам с юристи и имам вяра, че справедливостта и истината ще спечелват и госпожа Нинова ще спре да лъже обществено в народен ефир ", сподели пред БНР регионалният шеф.

Кристина Сидорова е член на Българска социалистическа партия от 18 години. Била е депутат в 44-ото национално заседание, а преди този момент - общински консултант в Габрово. Тя е измежду опозиционерите в партията и съперник на политиката на Корнелия Нинова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР