Областният управител Марин Христов проведе работна среща с представители на

...
Областният управител Марин Христов проведе работна среща с представители на
Коментари Харесай

Областният управител на Сливен Маринчо Христов прие ръководството на областния информационен център

Областният шеф Марин Христов организира работна среща с представители на Областния информативен център Сливен, в лицето на госпожа Весела Омайникова -управител и госпожа Бонка Андреева –експерт “Комуникация, информация и логистика “.
Целта на срещата бе продължение на положителната взаимна работа сред Областна администрация Сливен и центъра, за даване на информация за Европейската Кохезионна политика в България и нейните цели.
Областният информативен център е мястото, където всички заинтригувани страни и жители могат да получат информация защо може да се кандидатства и какви са опциите за финансиране.
От изказаното по време на срещата стана ясно, че за програмен интервал от 2021-до 2027г. България разполага с над 23 милиарда лв. от Европейските фондове за споделено ръководство за реализиране на ресурсно-ефективна и конкурентноспособна стопанска система, за усилване научноизследователските и иновационни действия, за стабилно ръководство и потребление на естествените запаси, за възстановяване на транспортната съгласуваност, развиване на човешкия капитал и интегрирано развиване на районите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР