Областният лидер на ВМРО – Пловдив Стефан Послийски беше арестуван.

...
Областният лидер на ВМРО – Пловдив Стефан Послийски беше арестуван.
Коментари Харесай

Областният лидер на ВМРО в Пловдив е арестуван при акция на Спецпрокуратурата

Областният водач на Вътрешна македонска революционна организация – Пловдив Стефан Послийски беше задържан. Послийски, който е и общински консултант, има консултантска компания като част от плановете, по които е работил, са по линия на екологията и взаимоотношението с Басейнова дирекция.

Все още няма публична информация за повода за неговото задържане. Очаква се това да стане при започване на идната седмица.

Затова и една от версиите за ареста на локалния водач на Вътрешна македонска революционна организация е обвързвана с продължаващата акция за корупционни закононарушения в Басейнова дирекция - Пловдив.

Според друга версия карцерът на Стефан Послийски няма връзка с следствието за корупция в Басейнова дирекция. Той е арестуван по друго досъдебно произвеждане, което организира Спецпрокуратурата.

От полицията нито потвърдиха, нито отхвърлиха за ареста му като прецизираха, че информация за акцията ще бъде давана единствено от Спецпрокуратурата, която ще оповести резултатите от акцията в понеделник по обяд.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР