Областният лидер на БСП в Монтана Камелия Трифонова ще си

...
Областният лидер на БСП в Монтана Камелия Трифонова ще си
Коментари Харесай

Cash & Carry! БСП в Монтана иска бедните социалисти да гласуват за богаташа Наско Костадинов

Областният водач на Българска социалистическа партия в Монтана Камелия Трифонова ще си счупи краката да обикаля района и да пропагандира членовете на партията да гласоподават за лидера на листата Атанас Костадинов, оповестиха възмутени очевидци на срамните совалки.
Порочната скица цели бедните социалисти в региона да дадат своя глас за богаташа Атанас Костадинов и по този начин той да стане още по-заможен. Във всички случаи, при сполучлива акция, по трасето са планувани и тласъци за Трифонова и по тази причина тя не пести сили в площадната пропаганда.
По публични данни лидерът на алената листа е много богат за стандартите на живот в Монтанско. Докато неговите гласоподаватели изнемогват с мизерни пенсии, той си разрешава разблуден живот и тлъсти банкови сметки. Според данните от имуществената му декларация, оповестена на страницата на КПКОНПИ, Атанас Костадинов има 147 620 лева налични пари, 52 563 лева влог в банки и изплаща заем в размер на 35 000 лв.. Заможният политик е толкоз напред с парите, че си е разрешил да даде на заем 374 674 лв., като те са вписани в графата „ вземания ".
Подобни числа са мираж за отрудените хора, които по табиет гласоподават за Българска социалистическа партия. Дошло е времето обаче бедните гласоподаватели да отворят очите си и да помислят на кого да дадат своя избор.
Тук обаче поражда разумният въпрос морално ли е електоратът да брои стотинките си за оцеляването си в невижданата бедност, а със своя глас да прави политик още по-богат? Във въздуха витае и питането дали не ли извънредно време Атанас Костадинов да вземе решение - съучастник на Черепа ли ще бъде или политик?
Почтено е изтощеният Наско Костадинов да се отдръпна от огромната политика и да даде път на млади и образовани хора да влязат в Народното събрание. Така на него ще му остане време да обикаля моретата с яхтата на Черепа и да пие скъпо шампанско. А в случай че му остане място, може да вземе със себе си и Камелия Трифонова. Така или другояче е все едно за Българска социалистическа партия дали е в Монтана или на екскурзия на някоя екзотична дестинация…

Следва продължение...
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР