Областният координатор Георги Мараджиев и водачът на листата на ГЕРБ-СДС

...
Областният координатор Георги Мараджиев и водачът на листата на ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

ГЕРБ-Пловдив област: Трябва ни стабилно и компетентно правителство, за да се справим с хаоса

Областният координатор Георги Мараджиев и лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Десислава Трифонова посетиха Перущица. С тях беше и кметът на града Мария Вълканова.

Хората, с които се срещнаха споделиха терзанията си от бързо покачващите се цени на стоките и от доста високата инфлация, която бързо изяжда мъчно събираните им средства.

Те споделиха страховете си, че нарасналите им пенсии към този момент не стигат да си покрият разноските и че мъчно ще изкарат зимата с непостижимата цена на дървата.

От своя страна представителите на ГЕРБ ги окуражиха да не се отчайват и подчертаха, че в случай че ГЕРБ бъде победител в идния избор, партията има спешен проект за справяне с хаоса, който настъпи при ръководството на Кирил Петков и Асен Василев. Те акцентираха, че експертите в партията знаят по какъв начин да се оправят с сходни обстановки, тъй като имат опита и ще създадат всичко належащо да поведат страната към непоклатимост.
„ Ние постоянно сме били до хората, по този начин и водим предизборните си акции положително и покрай вас. Разчитаме, че ще ни подкрепите с номер 24, с цел да се оправим с хаоса, който царува в страната след ръководството на Кирил Петков “, посочи Георги Мараджиев.
След срещата с перущенци Мараджиев, Трифонова и кмета на общината Мария Вълканова има опция дружно да прегледат актуализирания площад и парк и по-късно да се насладят на българския филм „ Чудовища “ на лятното кино в центъра на града.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР