Областната дирекция на МВР във Враца решава днес на кой

...
Областната дирекция на МВР във Враца решава днес на кой
Коментари Харесай

МВР-Враца решава на кой да даде над 80 бона за ремонт на автопарка си

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца взема решение през днешния ден на кой да даде 84 000 лв. за подръжка и ремонт на автопарка й, научи BulNews.bg.
Униформените търсят компания за следгаранционно техническо обслужване и ремонт на служебните коли и мотоциклети, с включени аварийни елементи, материали и консумативи за период от 12 календарни месеца. Събирането на офертите изтече през вчерашния ден вечерта, а през днешния ден от 10 часа ще стане ясно какъв брой са били претендентите и какви предложения са предложили.
Участникът би трябвало да разполага със личен сервиз на територията на град Враца, с обособени работни пространства и прилежаща непрекъснато охраняема повърхност. От дирекцията са сложили периоди за ремонтите. За осъществяване на техническо обслужване е избран един работен ден, за леки поправки срокът е до два работни дни, за приблизително тежки поправки - до пет работни дни, а за тежки поправки – до 10 работни дни от момента на даване на техниката в сервизната база.
Гаранционинят период на осъществените поправки на колите е най-малко 12 месеца.
Автопаркът на полицията във Враца се състои от 38 транспортни средства, измежду които леки коли, джипове, трактори и мотоциклети.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР