Обир на апартамент в Банско. От жилището на местен бизнесмен

...
Обир на апартамент в Банско. От жилището на местен бизнесмен
Коментари Харесай

Четирима са обвинени за крупния обир в Банско

Обир на апартамент в Банско. От жилището на локален предприемач бяха откраднати 350 хиляди лв. и 200 грама злато.

" Кражбата е осъществена в 20.55 на 8 март посредством разрушение на PVC врата на втория етаж, откъдето е проникнато на четвъртия етаж. От ниша в дрешник е открадната сумата от към 350 000 лв. и златни украшения към 200 грама. Собствениците на къщата са били долу в механата и след към 10 минути са разбрали за кражбата. Установени са 4 лица, които са арестувани за съпричастност към действието ", съобщи в " Денят стартира " Кирил Стоянов, шеф на районното ръководство в Банско.

Общо арестуваните са 6 души, само че в качеството на обвинени са привлечени 4 лица. Могат да получат наказване отнемане от независимост от 3 до 15 години.

Днес ще бъде импортирано искане за непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража. Вчера са претърсени общо 26 обекта в няколко града и по-малки обитаеми места, в коли Западна България.

" Намерен е и револвер, равнища с канабис, малко количество наркотични субстанции. Над 20 000 от сумата са открити, както и забележителна част от златните украшения ", добави районният прокурор Борислав Ковачки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР