Обикновено всеки нов ден започва с ужасното усещане, че трябва

...
Обикновено всеки нов ден започва с ужасното усещане, че трябва
Коментари Харесай

Часът, в който трябва да си лягате, за да сте свежи на сутринта

Обикновено всеки нов ден стартира с ужасното чувство, че би трябвало да се измъкнете от топлите завивки и да се подготвите за новите страсти, проблеми, усмивки и паники, които той ще ви донесе.

Второто няма по какъв начин да бъде избегнато, само че се оказва, че в случай че заспивате в избран час вечерта, то на сутринта може да се събуждате свежи и заредени с сила.

" Калкулатор за сън ", основан от сайта blindsweb-blinds.com, изчислява в какъв брой часа би трябвало да заспите, с цел да отворите очите си с усмивка на сутринта. Това се основава на разбирането, че всеки човек има пет или шест 90-минутни цикли на сън нощем.

Истинска въртележка от дрямки, по време на които преминавате през разнообразни етапи на съня. Заспивате умерено през първата фаза и спите все по-дълбоко, до момента в който не достигнете до четвъртия (най-дълбок) стадий на съня.

В тази фаза е доста мъчно да се разсъните, ето за какво, в случай че звънът на алармата жестоко наруши съня ви, тялото ви " ще ви ненавижда през целия ден ".

Събуждането в неверен миг по време на дълбокия сън може да ви накара да се чувствате изтощени и в неприятно въодушевление, без значение от това какъв брой часа сте спали.

Така че, в случай че би трябвало да се разсъните в 7 ч. сутринта, би трябвало да си легнете или в 21:46 ч., или 23:16 ч., показва  " калкулаторът за сън ".

Или в случай че денят ви би трябвало да стартира в 8 ч., най-добре е да пандизите очи в 22:46 ч. или 00:16 ч.

Добра вест за хората, за които утринното ставане е първият огромен проблем за деня.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР