Обикновено по време на секс фокусът е върху женските зърна.

...
Обикновено по време на секс фокусът е върху женските зърна.
Коментари Харесай

Могат ли мъжете да достигнат до оргазъм чрез стимулиране на зърната?

Обикновено по време на секс фокусът е върху женските зърна. В това няма нищо неприятно, само че имайте поради, че мъжките зърна са евентуална ерогенна зона, която не би трябвало да бъде неглижирана, написа rozali.com.

Известно е, че женските гърди и по-конкретно женските зърна, са обичана зона за стимулация, която е източник на огромно наслаждение. Оказва се обаче, и мъжките зърна могат да бъдат мощна ерогенна зона, тъй като са също толкоз чувствителни. В скорошно изследване по-голяма част от представителите на мъжкия пол признават, че намират стимулацията на техните зърна за полово възбуждаща – без значение дали ускорява възбудата или в действителност я провокира.

Как да стимулирате мъжките зърна?

С ръка: Лекото допиране на зърната с върха на пръстите може да бъде извънредно прелестно. Променяйте силата, до момента в който наблюдавате по какъв метод реагира вашият сътрудник. Натискът или даже лекото одраскване на мъжките зърна също може да бъде стимулиращо.

С уста: Облизването на зърнато несъмнено ще повиши възбудата на мъжа. Експериментирайте, като променяте силата, скоростта и посоката. Започнете с целувки по гърдите и по-късно се насочете към зърното. „ Засмукването “ с устни е друга техника, която може да опитате, с цел да зарадвате своята половинка. Ухапването на зърното е още нещо, което може да приложите, само че е добре да попитате авансово мъжа дали му подхожда концепцията. Ако той е склонен, ухапването на зърното след стимулация по различен метод, може да усили доста възбудата.

Като игра: Температурните промени също могат да бъдат метод за стимулация на мъжките зърна. Прокарайте кубче лед през зърното на колегата си или пък топъл течен шоколад. Говорейки за храна, може да сложите и сметана върху зърната, а по-късно да я оближете.

Могат ли мъжете да доближат до оргазъм посредством стимулиране на зърната?

По същия метод, както някои дами могат да получат оргазъм само посредством стимулиране на зърната им, по този начин и някои мъже са способни да свършат по същия метод. За да се случи този тип оргазъм, би трябвало да се открият моделите на чувство, които най-вече възбуждат мъжа и по-късно да се придържате към тях за прочут интервал от време. Някои мъже ще харесат разнообразната стимулация, до момента в който други ще се нуждаят от един вид стимулиране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР