Обичайна гледка в повечето по-големи европейски градове.Снимка, споделена в социалната

...
Обичайна гледка в повечето по-големи европейски градове.Снимка, споделена в социалната
Коментари Харесай

Преддверие на банка стана подслон за бездомен СНИМКА

Обичайна панорама в множеството по-големи европейски градове.

Снимка, споделена в обществената мрежа, разбуни духовете. На нея виждаме по какъв начин мъж е влезнал в преддверието на известна българска банка. Човекът е лежащ на земята до банкомата, а под него има застлани картони.

Вероятно въпросният мъж е безприютен, само че не изключваме и опцията той да е прекалил със спиртните питиета и да е решил да пренощува в предверието на банката, което в това време е с 24 часов достъп, защото има банкомат.

Камелия Симеонова, която разяснява обявата написа следното: " Не е закононарушение, в случай че индивидът няма къде да спи или е бил гладен и влезе някъде и си хапне ". Тази информация дамата твърди, че е получила от органите на реда.

Междувременно някои от хората припознаха мъжа - може и да се окажем прави в това, че той е бил подпийнал във въпросната вечер. Ето какво написа Рейхан: " Небезизвестният Джигара. Каварненски пияч. "

" В Лондон и в Майорка, където живях за известно време, вечер е по този начин. Предверията на банките с банкомати стават заслон за бездомните. Не е прелестно сигурно, само че въпреки това най-малко има къде да пренощуват на изсъхнало и топло. Друг е въпросът на идващия ден дали и какъв брой се чисти след тях. ", разяснява консуматор на Facebook с име " Aqua Marine ".

Други хора подходиха с шеговити мнения: " Алкохолните пари дезинфекцират въздуха и защищават банката от уроки! " ; " Като си е видял наличността в сметката и е примрял ".


Снимка: Vselenskiyat Imperator II / Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР