Обичате ли да се отдавате на магията на танца, изгубени

...
Обичате ли да се отдавате на магията на танца, изгубени
Коментари Харесай

Ето кои са най-добрите нощни клубове в света

Обичате ли да се отдавате на магията на танца, изгубени в усмихната навалица от още стотици увлечени от ритъма и  музиката към вас? Независимо дали сте от вида „ звезда на вечерта ” демонстрирайки уменията си на дансинга или просто сте от хората, които се зареждат от готина музика и по този начин разпускат през свободните си вечери едно  е несъмнено -  за положителното празненство главен фактор е клубът в който то се организира.

Нова ранглиста на DJ Tech Reviews нареди най-хубавите нощни клубове в света и става известно, те са ни повече от налични и близки тъй като  клубовете в Обединеното кралство и Испания заемат шест от първите 10 места, допълнени от известни и обичани заведения, за визитата на които ще би трябвало по-сериозно и дълго обмисляне.

Ако попадате в категорията парти-маняци вижте кои са най-обичаните места за музика в света.

Ако се окажете в Обединеното кралство, имате шанс що се отнася до известни и обичани заведения, които са измежду мечтаните за посещаване на всеки клабър. Страната предлага не един, а цели три от най-хубавите нощни клубове в света, като Warehouse Project, в Манчестър заема позиция номер едно.
    View this post on Instagram           
A post shared by The Warehouse Project (@whp_mcr)

Лондонският Printworks е на второ място в листата. Бившата печатна фабрика е емблематично място в столицата на Обединеното кралство и е известно като парадайс за феновете на техното, макар че за жалост ще затвори порти през май.
    View this post on Instagram           
A post shared by Printworks London (@printworkslondon)

Ushuaïa Ibiza е трети. Известният островен клуб означи растеж на търсенията с 419% през последните няколко години, с помощта на известността му  в TikTok.
    View this post on Instagram           
A post shared by Ushuaïa Ibiza Official (@ushuaiaibiza)

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР