Обичаната от всички певица се опита да замете нещата и

...
Обичаната от всички певица се опита да замете нещата и
Коментари Харесай

Сватба няма да има: Софи Маринова

Обичаната от всички певица се опита да замете нещата и изрично опроверга това да е истина. И по нейни думи женитба ще има на 25 ноември. Но към този момент няколко месеца Лоренцо няма общи фотоси с годеницата, а в този момент идва и съществено потвъррждение от самата Софи, която без да си желае сподели на всички, че женитба няма да има.

Как разбрахме ли?! Звездата пусна графика си с участия за ноември месец и ясно се вижда, че на въпросната дата 25 ноември е поела ангажимент в Сандански. Вероятно това присъединяване е поето в следствие, откакто е станало ясно, че женитба няма да има. 

Колеги на певицата знаят от много време за казуса в фамилията на Софи и какъв брой тежко го претърпява Лоренцо. Оказало се, че годеницата му била с него за пари. Към днешна дата Софи не приказва нищо хубаво за момичето, което насмалко да й стане снаха и иска-не желае да я гледа цялостен живот. 

Надяваме се, че певицата е уведомила всички посетители за анулираната женитба, защото до всички са били зипратени към този момент предложения. Надяваме се да няма сюрпризирани посетители, които да тръгнат за свтаба на 25 ноември в Етрополе. Който желае да види Софи на тази дата - мястото е Сандански.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР