Обичаната от мнозина актриса Сандра Бълок обяви, че иска да

...
Обичаната от мнозина актриса Сандра Бълок обяви, че иска да
Коментари Харесай

Сандра Бълок слага КРАЙ на кариерата си: Толкова съм уморена...

Обичаната от мнозина актриса Сандра Бълок разгласи, че желае да си вземе отмора и известно време няма да се снима в планове в изявление за " Entertainment Tonight ".

57-годишната актриса разиска в детайли идното си спиране от специалността и изрази, че чака с неспокойствие по-лекия график в близко бъдеще. " Не желая да бъда обвързана с ничия стратегия, с изключение на моята. Очаквам с неспокойствие времето, когато ще се движа със лично движение. Уморена съм толкоз доста... Последните няколко години безусловно прегрях. Трябва ми отмора ", разяснява Бълок. " Толкова съм изгоряла душевен, изтощена, че чак се чувствам неспособна да вземам здравословни, умни решения и знам това доста добре ", добави още тя.

Бълок уточни, че макар че е признателна за триумфа, който е имала през годините, се тревожи за последствията от него върху персоналния й живот и най-много този на двете й деца. " Работата постоянно е участвала в живота ми и съм имала огромен шанс.  Но осъзнах, че това последователно стартира да ми тежи. Все едно като да отваряш хладилника и от самото начало да търсиш нещо, което в никакъв случай не е било там ", допълни тя. " Спомням си, че просто в един миг си споделих: " Спри да го търсиш тук, тъй като го няма. Вече го имаш, извлякла си всички изгоди от него и е време да се погрижиш за себе си. "

Актрисата не показа какъв брой и по кое време тъкмо ще се случи тази по този начин значима смяна в живота й, само че уточни ясно, че се усеща най-щастлива вкъщи с двете си деца Луис и Лайла.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР