Обичаме добрите любовни истории, които доказват, че наистина съществува такова

...
Обичаме добрите любовни истории, които доказват, че наистина съществува такова
Коментари Харесай

Любовни хроники: Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес

Обичаме положителните любовни истории, които потвърждават, че в действителност съществува такова събитие като „ обич от пръв поглед”. Точно като приказката на Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес, която години наред вълнува целия свят.

Кристиано Роналдо, първият футболист милиардер в света, има 358 милиона почитатели в Instagram, повече от популацията на Съединени американски щати. Но той следва единствено един акаунт. Това не е неговият футболен клуб, както някои биха предположили, а зашеметяващата му половинка Джорджина Родригес.

Преди да влезе в света на модата, родената в Аржентина Родригес е била танцьорка. Красавицата не е имал елементарен живот. Веднага откакто е станала задоволително огромна, с цел да стартира работа, тя се мести в Испания, където получава първата си работа като сервитьорка. Решава, че желае да се развива в света на първокласната мода, само че за тази цел трябвало да приказва британски. Съответно отпътува за Лондон, с цел да учи и до момента в който го прави, работи като домашна помощничка за семейство в Бристол, изкарвайки към 14 $ на час.

След като британският ѝ става приемлив, Джорджина се връща в Мадрид, където получава мечтаната си работа в магазин на Gucci през 2016 година Точно този магазин се оказва предопределен, когато Роналдо влиза един ден вътре. Искрата пламва, само че и двамата не подхващат нищо. Дни по-късно се засичат още веднъж на събитие на D&G. Тогава в спокойна атмосфера, отвън работната среда, двамата се заговарят и излиза наяве, че е обич от пръв взор и за двамата.

За футболиста това е първата сериозна връзка след раздялата с Ирина Шейк. Преди да се срещне с Джорджина, Роналдо има поредност от къси афери, които не водят до нищо съществено.

Животът и на двамата се трансформира за една нощ. Джорджина, сходна на Пепеляшка, се трамсформира от продавачка на скъпи облекла в шикозна дама, облечена от главата до петите в Gucci и Chanel. Сега тя има над 28 милиона почитатели в Instagram, взе участие в разнообразни фотосесии, отглежда четирите деца на Роналдо (близнаците Ева и Матео, 11-годишният Кристиано-младши и 3-годишната Алана Мартина, която е общото им дете). Освен това, красивата аржентинка е бременна с близнаци.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР