Обичаме да гледаме снимки на известни личности, включително и поради

...
Обичаме да гледаме снимки на известни личности, включително и поради
Коментари Харесай

14 звезди, които си направиха такъв маникюр, че всички само им гледаха ноктите

Обичаме да гледаме фотоси на известни персони, в това число и заради обстоятелството, че те постоянно се пробват да трансфорат появяването си в същинска изненада за обществеността. Тогава техните шикозни тоалети и прически се разискват интензивно в мрежата.

Ще приказваме за случаите, когато маникюрът на звездните хубавици изглеждаше толкоз готин, че съвсем притегли цялото внимание към себе си.

Били Айлиш

На Оскарите 2020 Били шашна почитателите освен със моден тоалет на Chanel, само че и с дръзновен маникюр. По върховете на ноктите й се виждаха дребни искрящи кристалчета.

Модни специалисти споделят, че изборът на черното на певицата не е инцидентен: това е отпратка към саундтрака, който е записала за No Time To Die.

Ел Фанинг

На Met Gala през 2019 година тематиката на вечерта беше „ Летен лагер “, а актрисата подходи усърдно към основаването на облика си. Тя украси ноктите си със занимателни винтидж талисмани под формата на предмети, които могат да бъдат потребни на лятно пътешестване.

Ванеса Хъджънс

За да посети музикалния фестивал през 2013 година, Ванеса избра много практични тоалети, само че маникюрът й не остана неусетен. Грабна окото със своето лъчение и забавни дребни елементи.

Блейк Лайвли

Блейк деликатно обмисля маникюра за всяка своя изява. Той постоянно е значима част от нейния имидж. На Met Gala 2018 актрисата изглеждаше просто зашеметяващо, както и ноктите й, които допълваха тоалета, както и бижутата.

Лейди Гага

Лейди Гага е ексцентрична във всичко и маникюрът не беше изключение. В Лондон, на събитие за реклама на парфюма си, тя изуми всички с дълги нокти и бижута на пръстите си. Мрежата споделя, че дивата е изгубила “ноктите ” си и един почитател по-късно го е продал за прилична сума на търг.

Марго Роби

На премиерата на кино лентата “Вавилон ” Марго пристигна в разсъблечен тоалет, а маникюристката й съумя да украси ноктите на звездата в стила на тоалета.

Дженифър Лопез

На едно от събитията певицата изуми всички с шикозна композиция от годежен пръстен и нокти със скъпоценни камъни. Маникюристката Джей Ло показа фотография от работата си в обществените мрежи, като я надписа: „ Диамантен маникюр за кралицата “.

Кабело

За Met Gala 2022 Камила заложи на маникюр с обемни бели рози, които ненапълно припомнят на сладкарска декорация върху сватбена торта.

Дуа Липа

Дуа Липа на церемонията по връчването на премиите “Грами ” освен получи премия, само че и се похвали със спиращия дъха маникюр, от който просто е невероятно да откъснеш очи.

Ники Минаж

Ники постоянно е била кралицата на абсурда. Нейният гръмък черно-червен маникюр с кръстове, изработен за присъединяване в Met Gala през 2018 година, единствено удостовери този факт.

Селена Гомез

Подобно на Джей Ло, Селена обича блясъка на диамантите. По време на Американските музикални награди през 2019 година цялото внимание беше приковано към ноктите на певицата, украсени с искрящи кристали.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР