Обичам кристалите, защото са живи и носят енергия, която ни

...
Обичам кристалите, защото са живи и носят енергия, която ни
Коментари Харесай

5 кристала, без които жените не могат

Обичам кристалите, тъй като са живи и носят сила, която ни оказва помощ и по-чувствителните хора я усещат. Тя ни пази, укрепва, въодушевява, лекува и е като проводник от друго измерение. 

Има обаче пет камъка, които са скъпи за дамите. Те могат да се носят като амулети под формата на бижута (обеци, огърлици, гривни). Тогава близостта им до чакрите и допира им до кожата дава пълноценни резултати.
Естествените кристали оказват помощ на човек да промени своите дефекти и да построи по-спокоен живот, изпълнен с наслада, благополучие и смисъл. Те имат кристална конструкция, която резервира информацията и я излъчва. Затова е значимо по какъв начин ще бъдат обработени, по какъв начин се почистват и програмират за това, което ни е нужно – да вземем за пример здраве, обич и удача. Това може да стане с молебствия, които укрепват чудодейната им мощ.
Ето ги и петте кристала, без които дамите не могат: 


ЧЕРВЕНИЯТ КОРАЛ не е кристал, бил е живо създание. И защото е пристигнал от морето,  той носи силата на водата, която е Ин сила. Червеният корал е кадърен да хармонизира, успокои и в това време да ни укрепи физически, тъй като влияе добре на първа чакра - Муладхара, виновна за стабилността в живота ни. Подхранва кръвта и ни зарежда със здраве и тонус. 



КЕХЛИБАРЪТ е доста специфичното оръжие на всяка жена, търсеща връзка с предците си и енергийна отбрана от хора и същности. Той оказва помощ да слагаме граници и да отстояваме себе си. Свързва ни с родовата памет и зарежда енергийния център Манипура чакра. Тя е ситуирана в региона на слънчевия сплит, където живее нашата мощ, самочувствие и огън, даряващ ни потока за реализация на житейските ни цели. Кехлибарените амулети са доста леки и приятни за носене, тъй като не са от камък, приближаващ от земните глъбини, а фина смола, съхранила се в пластовете през хилядолетията. Ако хората към вас имат неприятния табиет да ругаят и да изричат груби думи, този превъзходен енергиен талисман би ви защитил от отрицателната осцилация на експанзията. 


АХАТЪТ заземява притежателя си. Изобилието от цветови нюанси, в които този кристал съществува, е в действителност впечатляващо. Всеки цвят има своето значение и се употребява целеустремено за балансиране на разнообразни органи, чакри и ендокринни жлези. Най-общо всички ахати ни носят: мощ, вкореняване, поддръжка от Небесата и шанс, изключително за тези, които работят като търговци. 


ЛУННИЯТ КАМЪК е кристал на интуицията, спокойствието и раждането на новите хрумвания. Успешно балансира женската същина. Когато имаме потребност да вземем решение, го използваме като проводник на божествената сфера към нас, носещ ни познание свише. Както Луната прави дамата мека, приемаща, ясно виждаща, по този начин и той ни оказва помощ да действаме вярно в живота си. Този ослепителен талисман носи лунната сила, от която се нуждае всяка дама. Има лечебен резултат при отрицателни страсти. 



ХРИЗОКОЛАТА е един от кристалите, балансиращ женските полови хормони и репродуктивната функционалност. Полезен е при признаци на Постановление на Министерски съвет, при дисбаланс на менструалния цикъл, както и в интервала на менопаузата. Може да направи чудеса с мигренозните пристъпи и да успокои прекомерната ментална интензивност, която безусловно разболява. Препоръчвам хризокола да се носи, когато имаме потребност от усмиряване, лекуване на сърдечната чакра или при проблеми на щитовидната жлеза. 

Енергийните амулети от кристали на Десислава Атанасова ( 0897777012 и 0899 774058) можете да откриете в магазина на холистичен център „ Чакра ” – София,  ул. „ Юнак ”22 в ж.к. „ Хиподрума ”. Във фейсбук и инстаграм страницата на Деси, както и в уеб страницата на „ Чакра ”.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР