Обичам жените. Сега съм с Вероника. Тя е руса и

...
Обичам жените. Сега съм с Вероника. Тя е руса и
Коментари Харесай

Марадона обичаше жените, а те славата и парите! Резултатът: Поне 11 деца и много екшън

" Обичам дамите. Сега съм с Вероника. Тя е руса и красива. Но не си припомням с какъв брой съм бил. Никога не ме е вълнувало. ” Този откъс от изявление преди 10 години сумира отношението на Диего Армандо Марадона към нежния пол. Който сигурно е в тройката на слабостите му дружно с опиатите и алкохола. Защото мощната му страна бе футболът.

Миналата година в едно изявление той призна, че е изгубил девствеността си на 13 години с много по-възрастна жена. “Аз бях от горната страна, а тя четеше вестник ”, разказа той първото си полово преживяване.

Официално той е минал единствено през един брак и два годежа за 60-годишния си живот, който завърши преди 11 дни. Голямата му обич е Клаудия Виляфране и двамата минават под венчилото на 7 ноември 1989 година в Буенос Айрес. Остават дружно чак до 2004 година, когато на Клаудия писва от похожденията на брачна половинка. Всичко стартира в Неапол, където той се събира с много неприятна компания. Алкохол, опиати и дами. Но даже след развода двамата останаха дружно. Дори пътуваха до Италия и други страни.

С Клаудия имат две дъщери. Далма Нереа, която е кръстена на майката на Диего, се появява на бял свят на 2 април 1987 година и Джанина Динора, родена на 16 май 1989 година Или и двете са преди сватбата на родителите си.

Джанина го направи за първи път дядо от звездата на Аржентина Кун Агуеро. Двамата имат наследник Бенжамин. Когато се разделиха, Диего прокле някогашния си шурей. Но очевидно нещо е останало в връзките им, тъй като Кун получи отмора от Пеп Гуардиола след неочакваната гибел на някогашния му тъст и не игра за Манчестър Сити. Далма също има наследник - Роум или Рим.

Двете годеници са от много по-късен стадий. Първо бе Вероника Охеда. От нея е 7-годишният Диего Фернандо. Точно към нейния нов другар Марио Баудри бе и последното гласово известие, което Марадона е изпратил. “Вероника ми сподели, че сте дружно. И доста се веселя за вас. Грижи се за моето ангелче. Той е всичко за мен ”, споделя Марадона. Баудри е един от най-известните юристи в Буенос Айрес и съставлява Вероника и нейния наследник при разпределението на имуществото на Диего.

И последната избраница бе русокосата хала Рокио Олива, като предложи брак през 2014 година Тя е някогашна футболистка и националка на Аржентина. Двамата останаха дружно цели 4 години, като посетиха даже и международното състезание в Москва. След серия от кавги двамата се разделиха през 2018-а.

“Аз имам две дъщери и един наследник. Всичко останало е плод на моите недостатъци и моите пари ”, споделяше приживе Диего. И очевидно ангелът му е бил прекомерно слаб, а парите - прекомерно доста, тъй като се сбъдна предвиждането на щерка му Джанина, че очевидно желае да събере цялостен футболен тим от деца. Защото все още броя е тъкмо 11, а може да се окаже и повече. За това той има образеца на родителите си Диего-старши и доня Тота, които отглеждат в голяма беднотия цели 8 деца.

Още по време на развода с Клаудия гръмна новината, че Далма в действителност не е първото му дете. На 20 септември 1986 година в Неапол се ражда Диего Армандо Марадона Синагра от връзката на аржентинеца с Кристиана Синагра. Марадона призна обществено бащинството чак през 2007 година 14 години след решението на италианския съд, че той е бащата на Диего-младши. И четири след първата им среща, когато синът му го изненадва по време на игра на голф във Фуиджи до Фрозиноне.

“Ти в никакъв случай няма да ме напуснеш. Още те обичам ”, написа Кристиана в инстаграм след гибелта на Марадона.

Диего Синагра също става футболист, само че триумфите си реализира на плажа. Юноша на “Дженоа ”, на трева най-голямото му достижение бе промоция за Серия D с “Куатро ” и един мач за юношеския народен тим до 17 година на Италия. След това се насочва към плажния футбол, където е много сполучлив. Влиза и в националния тим за международното състезание през 2008 година, като италианците стигат до край, където губят с 3:5 от Бразилия. Единият от головете е на Марадона-младши.

34-годишният Диего продължава да играе футбол из аматьорските лиги на Италия, като даже е съотборник със сина на треньора на ЦСКА Бруно Акрапович в “Афро Наполи ”. Той научи новината в болничното заведение, където се лекуваше от ковид. Минути по-късно бе изписан, само че нямаше по какъв начин да стигне до погребението.

Другата публично приета щерка е Хана Марадона Сабалайн. Тя е родена на 4 април 1996 година Нейната майка Валерия е била единствено на 18 години, когато се засича с Диего в дома на сътрудника му Гиермо Копола и стартират връзка. Три години по-късно тя печели делото за бащинството и Марадона стартира да заплаща алименти на момичето.

Хана се среща с татко си чак през 2005 година във фитнес в Палермо. В момента тя е модел на долни дрехи и много известна в тези кръгове.. Валерия обаче в никакъв случай не е говорила за връзката си с Диего и желае да остане по този начин. В момента си има семейство и е надалеч от медии и аудитория.

От 2000 до 2005 година Марадона е в Куба, където лекува зависимостта си от опиатите. И съумява да остави цели 4 деца по последни данни. Това са Хуана, Лу, Хавелито и последният в редицата Хуанито.

Личният юрист на звездата призна, че клиентът му е правил много буйни неща по време на престоя си на Острова на свободата. Първите трима са му били показани на погребението на Фидел Кастро. Той считал да ги признае, само че не му стигнало времето. Според източници от Куба обаче и на четиримата той е вписан в акта за раждане като татко. Защото в социалистическата система мъчно можеш да скриеш това даже в случай че си международна звезда.

И най-после идват двамата, които се борят да бъдат приети. Историята на 25-годишната Мегали Гил е потресаваща. Тя е оставана в дом за сираци още след раждането си и е осиновена.

“Винаги съм знаела, че съм осиновена и името на биологичната ми майка. Преди години тя ми се обади, с цел да ми каже, че татко ми е Марадона. Но той не знаел за същестуването ми. Опитах се да се свържа с него посредством юриста му Матиас Морла. Обещаха даже да се срещнем, след което изчезнаха. Ще оставя фамилията му да се елементарни с него, след което не преставам със правосъдното дело за бащинство ”, изясни брюнетката в инстаграм след гибелта на Диего, напомня 24 часа. Тя е родена на 19 декември 1995 година.

И най-после е Сантяго Лара, който научава новината от майка си, когато тя е на смъртното си легло. Бившата сервитьорка Наталия Гарат умира от рак на белите дробове през 2005 година Сантяго е отгледан от нейния другар Марсело Лара, който постоянно е считал за собствен татко. Наталия била за малко и модел, когато станала свалката с Диего.

Сантяго стана звезда още на 13 година, когато бе разкрита тайната му. И по малкия екран се появи точното копие на Диего като дребен Същите очи, същата коса. И от този миг се бори да бъде приет. Неговият юрист даже изиска ексхумация на тялото на Марадона , с цел да може да бъде взета ДНК. Все още обаче няма решение по неговото искане.

А сега никой не се наема да твърди, че единствено това са плодовете на парите на Диего. Когато ги имаше!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР