Обичах да си рисувам по чина в училище алеята на

...
Обичах да си рисувам по чина в училище алеята на
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Важно е да се връщам в България, за да си припомням откъде съм тръгнала

" Обичах да си рисувам по чина в учебно заведение алеята на славата с палмите в профил и със знака на Холивуд. Публикувах си един откъс, пишех си го и на ръката - " I am going to be a great movie star some day " на Мерилин Монро. Наистина си го мечтаех до един миг, в който си споделих, че Холивуд е много надалеч ". Това показа сполучливата българска актриса Мария Бакалова по bTV.

Няколко години по-късно Бакалова в действителност покорява Холивуд и то единствено на 28 години. 

" Кацайки там се почувствах удобно. Може би самото време, климат, зеленини и усмихнати хора ме накараха да се усещам вкъщи. Бях с огромен шанс, че срещнах толкоз качествени хора, до ден сегашен са част от живота ми. Може би си споделих, че към този момент съм в Холивуд, когато подписах първия си контракт за наемане на жилище ", описа тя.

Като дребна Мария Бакалова показа, че е била срамежлива и необщителна. 

" Може би това беше повода да се занимая с актьорство – да мога да си разреша да избягам от действителността, от моя темперамент и моето живеене и да си показва, че мога да съм по-дръзка, нахална, провокативна, мога да бъда този, този и този и въпреки всичко не съм аз ", сподели актрисата.

За нея е значимо да се връща в България, с цел да си напомня от кое място е тръгнала. 

" От " Меден рудник " съм и се гордея с това. Харесвам нещата да бъдат направени, да минеш по един дълъг по-труден път, както и самото ми стигане от у дома до учебно заведение. Всяка заран ставах един-два часа по-ран, с цел да мога да се приготвя и да потегли. По същия метод беше и с триумфа – желаех да потвърдя, че мога да се оправя без значение от кое място потеглям. Винаги съм се страхувала да не бъда съдена съгласно предубеждения. Има и друго – когато учиш и имаш отличен триумф ти получаваш доста хубава стипендия, която аз си допълвах със стипендия към културното министерство, тъй като се занимавах с пеене. И умерено можех да се бутам в гърдите си и да споделям " аз съм едно мощно, без значение дете. Даже не знам защо съм ги харчила – може би за книги, за кино и бележници ", показа тя. 

В момента зад тила ѝ има към 15 души екип.

" Важно е да имаш добър екип. Ако си имате доверие всеки може да способства с нещо. Има елементи, които не можеш да забележиш. Щастлива съм да кажа, че съм се срещнала с доста надарени, отдадени и интелигентни артисти и режисьори. Срещнала съм се и с Джеръми Стронг, който е превъзходен. Това са персони, от които единствено можеш да се учиш, като че ли си на уъркшоп нонстоп. Не знам дали има неприятни хора въобще, само че съм срещала в действителност положителни хора. Не единствено положителни експерти, а и положителни като персони ", сподели Бакалова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР