Обезпокояващо видео на касапина Никълъс Круз от Флорида изплува по-рано

...
Обезпокояващо видео на касапина Никълъс Круз от Флорида изплува по-рано
Коментари Харесай

Изплуваха плашещи ВИДЕО и СНИМКИ на 19-годишния касапин Никълъс от Флорида - гол до кръста и с пистолет в ръка!

Обезпокояващо видео на касапина Никълъс Круз от Флорида изплува по-рано през днешния ден в мрежата. На него той се намира в задния си двор, гол до кръста, с револвер в ръка. Клипът е сниман от негов комшия, предава Daily Mail.
На видеото младежът излиза в задния си двор и създава няколко изстрела с револвера си, след което се прибира у дома. То е снимано няколко месеца преди касапницата в учебното заведение във Флорида, където Круз умъртви 17 души и рани още 22-ма, като 5 от тях са в сериозно положение с заплаха за живота.





Стрелецът е разказан като отшелник, който работи в магазин за един $ и е буен фен на смъртоносни оръжия.

Властите не показват съответен претекст за касапницата. Основната версия върху която работят е, че най-вероятно младежът е бил обиден от изключването си.



Учениците, които са го познавали нямат никаква визия що за човек е. Единственото, което им е известно за него е, че е бил изключен от гимназията. Те показват, че странният му манталитет е бил мотив доста хора да приключат връзките си с него.

17-годишната Дакота Мъчлар познава Круз още от гимназията и даже е била близка другарка с него. До колкото може да бъде допустимо това. Тя разкрива, че постоянно е бил малко чудноват, само че откакто е бил изключен се е трансформирал още повече. Момичето твърди, че не го е виждала повече от година.

" Той стартира да става прекомерно чудноват ", изяснява Мъчлар.

Мъглер си спомня, че Круз е записвал на видеа убийства на животни в Инстаграм и е приказвал, че е направил целева процедура в задния си двор с револвер за пелети.

19-годишният палач също е приключил курс по пукотевица в учебно заведение.

Джошуа Чаро също е бил съученик с Круз. Той споделя, че касапинът е бил един от най-хубавите в курсовете по пукотевица. Круз е изпращал голям брой фотоси на огнестрелни оръжия на Чаро в Instagram и Snapchat, само че когато е бил изключен, е спрял.









Чаро твърди, че касапинът е бил изключен от учебно заведение поради " проблематично държание ", също по този начин е бил заловен да носи кутии с патрони в чантата си.



" Познавам го от първи курс в гимназията, до момента в който не го изключиха. В час постоянно разговаряхме доста, само че отвън класната стая не можехме да проведем естествен диалог ", добавя Чаро и споделя, че Круз е приказвал най-вече за лов, оръжия и " сходни неща ".

" Той постоянно показваше на хората оръжията, които искаше да си купи и разпитваше за мнение и препоръки кое е по-добро. Профилът му в учебно заведение беше точна пукотевица, това учеше ", показва още някогашният съученик, обяснявайки, че Круз е бил сложен за връзка, не е имал доста другари и е било безусловно невероятно да си хване гадже.

Чаро споделя, че последно е видял стрелеца преди няколко седмици до локалния кино салон. Той не е видял нищо друго в държанието му.

" Не съм сигурен, че след изключването му някой продължи връзката си с него. Смятам, че по-скоро всички не помниха за съществуването му ", споделя още Чаро.

Стрелбата във Флорида е едно от най-масивните убийства в гимназия в Съединени американски щати в последните години. Срещу Круз са отправени 17 обвинявания за съзнателно ликвидиране.





Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР