Обездушеният Джовани Перниче си взема почивка от репетициите, тъй като

...
Обездушеният Джовани Перниче си взема почивка от репетициите, тъй като
Коментари Харесай

Джовани Перниче потиснат, тъй като е забелязан за първи път, докато излиза за цигара сред строго „вражда“

Обездушеният Джовани Перниче си взема отмора от подготовките, защото е забелязан за първи път след „ враждата “ си с някогашната танцова партньорка Аманда Абингтън беше оповестена обществено.

Замисленият експерт от Strictly Come Dancing изглеждаше малко посърнал, до момента в който отиде да изпуши небрежно, преди да се върне на работа. Носейки топло спортно яке, с цел да го защищити от студа, той дръпна цигара, до момента в който стоеше пред студио в западен Лондон с различен мъж, до момента в който храносмилаше сложния уикенд.

Съобщава се, че 33-те Последният звезден сътрудник на -годишната потърси юридически съвет, с цел да изиска фрагменти зад кулисите от подготовките им. 51-годишната Аманда разкри, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство, откогато напусна балното шоу на BBC предишния октомври, като се отдръпна заради „ персонални аргументи “. Източници настояват, че от този момент телевизионният оператор е получил искане от Аманда за видеоклипове на нея и Джовани в залата за подготовки.

Италианецът към момента не е гов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР