Обещаха ни различни избори, които ще проведем нормално, а всичко

...
Обещаха ни различни избори, които ще проведем нормално, а всичко
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Роди се звезда - Ваня Григорова ще бъде политик за дълъг път

" Обещаха ни разнообразни избори, които ще проведем обикновено, а всичко си е както преди. Гласувахме по български с или без машини. В София има доста небогати хора. Бащата на Ваня Григорова е бил водач, не е имал връзка със социалистическия режим, тя не желае връщане на остарялото време. Васил Терзиев получава по-малко гласове от сбора на вота на неговите партии. Роди се звезда: Григорова ще бъде политик за дълъг път. "

Този коментар на локалните избори в София направи левият политик Кирил Добрев.

По думите му Васил Терзиев не е припознат като достоверно десен поради произхода си.

От своя страна журналистът Асен Григоров прикани да се гласоподава, тъй като изборната интензивност е срамна. " Ваня Григорова е доста добре маркетиран претендент, само че в неверно време и на неверно място. Би могла да завоюва с тази акция през 1973 година или през 21 век във Венецуела или Куба. В София с хрумвания за национализация и небогати хора, няма по какъв начин. Столицата е богат град за стандартите на страната, хората са удовлетворени. Ресторантите са цялостни. Хора, които политическата система е изхвърлила, поддържат Григорова ", счита той.

Според него Григорова сигурно ще бъде част от политическия живот през идващите години. " Важно е в каква ниша ще продължи. Ако Терзиев се оправи съгласно упованията, след 4 години ще можем да кажем чака ли го друга политическа кариера ", сподели още Григоров.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР