САЩ. Конгресменът Мат Гетц, който разгневи много от колегите си

...
САЩ. Конгресменът Мат Гетц, който разгневи много от колегите си
Коментари Харесай

Бивш военноморски офицер ще предизвика конгресмена от Флорида Мат Гетц на предстоящите първични избори на Републиканската партия

Съединени американски щати. Конгресменът Мат Гетц, който разгневи доста от сътрудниците си от Републиканската камара с провокациите си, които доведоха до свалянето на някогашния ръководител Кевин Маккарти, притегли някогашен водач на Военноморски сили на Съединени американски щати като конкурент на първичните избори на Републиканската партия през август.

Бившият капитан Арън Димок, който в този момент е бизнес съветник, подаде документи предходната седмица, с цел да оспори Гетц в мощно републиканския регион, който обгръща западната част на Флорида. Той е дом на военновъздушната база на Пенсакола и повече от 93 000 ветерани живеят в региона.

Ковчежникът на акцията на Димок преди този момент е работил за American Patriots PAC, комитетът, употребен от Маккарти, с цел да поддържа желаните от него претенденти на изборите през 2022 година Кампанията на Dimmock няма уеб страница, не е издала изказване и не е дала отговор на имейли във вторник с искане за коментар. Публичните регистри демонстрират, че неотдавна е живял в Мисури.

Според страницата на Dimmock в LinkedIn, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР