ШАРЛОТ, Северна Каролина – Началникът на полицейското управление в Шарлот-Мекленбург

...
ШАРЛОТ, Северна Каролина – Началникът на полицейското управление в Шарлот-Мекленбург
Коментари Харесай

Началникът на полицията в Шарлот се разпада, като си спомня за 4 убити полицаи, казва, че заподозреният е имал „обширно“ криминално минало

ШАРЛОТ, Северна Каролина – Началникът на полицейското ръководство в Шарлот-Мекленбург Джони Дженингс се разпада по време на конференция във вторник, припомняйки си четирима служители на реда, които починаха по време на престрелка в понеделник, до момента в който изпълняваха заповед за нарушител, притежаващ огнестрелно оръжие.

Четиримата починали офицери са разпознати като заместник-маршал на Съединени американски щати Томас М. Уикс младши; Офицери от Отдела за коригиране на възрастни в Северна Каролина (NCDAC) Сам Полоче и Уилям „ Олдън “ Елиът, които са били членове на оперативна група за бегълци на USMS; и чиновник на CMPD Джошуа Айер. Четирима други служители на реда бяха простреляни при осъществяване на служебните си отговорности в понеделник следобяд.

Заподозреният Тери Кларк Хюз младши, 39, умря на място в понеделник, откакто стреля по служители на реда от втория етаж на дома си на Голуей Драйв, на предна и задна страна, сподели Дженингс в понеделник.

„ Беше доста мъчно “, сподели Дженингс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР