Обемът на инвестициите в производството на дронове в Русия през

...
Обемът на инвестициите в производството на дронове в Русия през
Коментари Харесай

Русия предвижда инвестиции от милиарди долари в производство на дронове

Обемът на вложенията в производството на дронове в Русия през идващите три до шест години може да доближи 1 трилион рубли (12-14 милиарда долара), съобщи пред РИА Новости Яков Сергиенко, общоприет шеф на комапнията " Яков и сътрудници " (наследник на McKinsey в Руската федерация).

" Сега започваме нов народен план за произвеждане на дронове и по този начин може да възникне цялостен нов стопански бранш. Според разнообразни оценки, има евентуален размер за вложения до един трилион рубли, в небосвод от три до шест години ", споделя Сергиенко.

По думите му, дронове биха могли да се употребяват в доста браншове. Например " както във връзка с продуктивността в селското стопанство, по този начин и във връзка с надеждността на линейната инфраструктура при железопътен превоз, също по този начин при електротранспорт - всичко това има отношение към потребление на дронове ", изяснява Сергиенко.
 Турция реалокира производството на бойните дронове Bayraktar в друга страна
Турция реалокира производството на бойните дронове Bayraktar в друга страна

Това става въз основа на сключване на стратегическо съглашение с турската компания Baykar

Той прибавя, че приблизителната оценка на до момента доказаните поръчки на промишлеността " към този момент се мери на 70-100 милиарда рубли, т.е. към този момент има ясна логичност на поръчките за съветските производители ".

Очертава се едни от главните бизнес клиенти за доставки на дронове да бъдат компании като: съветските железници, " Транснефт ", " Газпром ", компании от селскотото стопанство ", изясни ръководителят на компанията " Яков и сътрудници ".
 Индия забрани импорт на съставни елементи за бойни дронове от Китай, притеснява се за сигурността си
Между 2 страни от БРИКС: Едната забрани импорт на съставни елементи за бойни дронове от другата, притеснява се за сигурността си

Това може да докара до повишаването им с 50%
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР