Обединените патриоти надминахме Реформаторския блок по колорит и продуциране на

...
Обединените патриоти надминахме Реформаторския блок по колорит и продуциране на
Коментари Харесай

Джамбазки: ОП надминахме реформаторите по безсмислени...

" Обединените патриоти " надминахме Реформаторския блок по нюанс и продуциране на безсмислени кавги за единица време. Това съобщи пред Българска национална телевизия зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Според него свадите в обединението се дължат на " чепатите " характери, натрупали доста персонални връзки от доста години, които не се укротяват. Евродепутатът посочи и разликата сред двете обединения - на реформаторите и на патриотите. Според него, макар свадите и неразбориите, парламентарната група (от която той е излъчен в Екологичен потенциал - б.р.) продължава да създава смислени законопроекти, да прави потребни и значими за страната неща, написа news.bg.

Джамбазки счита, че министрите на патриотите в кабинета се оправят надалеч по-успешно от тези на реформаторите. Една от най-важните тематики за " Обединените патриоти " е тематиката за българите в чужбина, която беше окаляна през тематиката за Агенцията за българите в чужбина. " Това е нездравословно не за нас, не за Вътрешна македонска революционна организация, не за господин Каракачанов, това е нездравословно за българската идея в Македония, в Западните български околности и така нататък Това са неточности в описа, неточности в държанието, които би трябвало да се изправят, колкото се може по-бързо ", счита Ангел Джамбазки.

Относно негова кандидатура за евроизборите, той счита, че тя би трябвало да бъде разисквана първо в локалната конструкция на Вътрешна македонска революционна организация. Джамбазки предложи вътрешни избори, в която жителите да подредят листата. Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че Волен Сидеров в никакъв случай не е казвал, че желае да води листата за евроизборите. Разумното решение е " Обединени патриоти " да се явят дружно на евроизборите, безапелационен е Джамбазки. Ние би трябвало да сме съидейници и да преследваме задачите, които сме си сложили: " битка с етническа - циганска престъпност, приходи, опазване на здравето, обучение ", посочи той.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР