Обединението ПП-ДБ ще има единен отговор и обща позиция по

...
Обединението ПП-ДБ ще има единен отговор и обща позиция по
Коментари Харесай

Радан Кънев: Коалиция с ГЕРБ е невъзможна, но трябва да има правителство

Обединението ПП-ДБ ще има обединен отговор и обща позиция по договарянията за сформиране на постоянно държавно управление, съобщи пред бТВ евродепутатът Радан Кънев.

Според него съставянето на коалиция с ГЕРБ е невероятно, с изключение на по аргументите изтъкнати от Политическа партия, и заради пазаруването на гласове – тези, които са купували, след това ще генерират корупция в ръководството.

Същевременно той счита, че би трябвало да има постоянно държавно управление – поради войната в Украйна, която взема вси повече жертви и се отразява на благосъстоянието на Европа, както и поради едноличната власт на президента Румен Радев.

„ В Европа такова знамение няма “, съобщи Кънев.

„ Тази власт освен става норма, а тя взема решения, които са неприсъщи на неизбрано държавно управление. Решения, които са срещу открити консенсуси в обществото. “ – акцентира той.

По думите му, „ би трябвало да спрем да мълчим пред възхода на партия Възраждане “, у която се виждат фашизоидни белези.

„ Формули на държавно управление има, само че бих желал първо да имаме общата позиция на нашето обединяване и отговорността на всички политически водачи за договарянията, освен на нашите. “ – сподели още Кънев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР