Обединението между (ПП) и (ДБ) е в посока

...
Обединението между  (ПП) и  (ДБ) е в посока
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Обединението между ПП и ДБ ще донесе нова надежда на България

" Обединението сред " " (ПП) и " " (ДБ) е в посока завършване ", съобщи пред публицисти в Народното събрание, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Коалицията ще е предизборна ", посочи той. Според него обединяването сред Политическа партия и Демократична България, което следва да се случи, ще донесе нова вяра на България. " Твърдо имам вяра, че ние ще сме номер едно и идващото държавно управление, което ще бъде образувано в 49-ия парламент, ще бъде излъчено точно от това обединяване ", уверен е депутатът от Политическа партия.

По-рано висшите органи на ДСБ и на " Да, България ", част от " " (ДБ), дадоха мандат на управленията си за договаряния с Политическа партия за коалиране.

" Ако Политическа партия е посочила нещо, откогато се намираме на политическия терен, е, че не ни е боязън да работим за бъдещето на България и твърдо имаме вяра, че дружно ще реализираме доста по-добър резултат ", отговори Лорер на журналистически въпрос дали не се тормози от отлив на гласове поради обединението.

Засега обаче не пожела да каже по какъв начин ще е името на новото обединяване, защото, по думите му, не бил оторизиран.

По отношение на разяснява, че пред левицата стоят доста екзистенциални въпроси. " Те се борят дали да останат дребна партия, която играе на крайнолевия терен пред личната си врата, или желаят да бъдат същинска социалдемократична, съвременна партия - това те би трябвало да го решат ", изясни.

По думите му също, макар многократните поръчки за правосъдна промяна, от и, са я бойкотирали и с дейностите си са протакали по този начин, че времето на Народното събрание да свърши.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР