Обединението Демократична България е готово да подкрепи само силно реформаторско

...
Обединението Демократична България е готово да подкрепи само силно реформаторско
Коментари Харесай

Христо Иванов видя черна кутия около Слави Трифонов


Обединението Демократична България е готово да поддържа единствено мощно реформаторско ръководство, което може да трансформира България. Около Слави Трифонов се оформя " черна кутия” - център на взимане на решения отвън институционалната политика, който припомня модела на ръководство на Бойко Борисов. Работи се с политиката на свършени обстоятелства. Най-доброто, което може да се каже за претендента за министър председател, е че би трябвало да му се даде късмет, сподели пред БНР съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Ние би трябвало да сме уверени, че това се споделя от построен екип, който може да го осъществя, екип, който да има водач. Не просто стратегия, която в някакъв миг ще се появи на хартия, а се споделя от екип, който може да го осъществя и има водач, на който от ден 1 да му се има доверие, че ще има мощно трансформационно държание. Осъзнавам, че е мъчно да се откри подобен човек. Вместо това виждаме човек, за който най-хубавото, което можем да кажем за него е, че би трябвало да му се даде късмет. Но не можем да си позволим да влезем в подобен режим в тази обстановка, разяснява още Христо Иванов.

В Демократична България не са взели дефинитивно решение и ще чакат до последно да видят в каква посока ще тръгнат Има Такъв Народ.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР