Обединена българска банка (ОББ) отвори своя нов Ипотечен център ОББ

...
Обединена българска банка (ОББ) отвори своя нов Ипотечен център ОББ
Коментари Харесай

Нов Ипотечен център на ОББ отвори врати в София

Обединена българска банка (ОББ) отвори своя нов Ипотечен център ОББ Милениум, в които клиентите на банката ще могат да се възползват от професионална консултация както за покупка на ново жилище, по този начин и при заеми за рефинансиране и настоящи потребности, придружени от бърз развой по жилищно кредитиране.

В него са разполагаем специалисти на банката, които спомагат на клиентите по време на целия развой – от първичното изследване при избор на нов дом и най-подходящ за тях заем до стадия на асимилиране на средствата. Клиентите получават персонално отношение и препоръки по отношение на финансирането и процеса на кредитиране.

В допълнение специалистите на ОББ изготвят самостоятелна оферта на база на потребностите, включваща и отчет с съответни парцели, които дават отговор на заложения бюджет и търсене, допълнени с тяхната действителна пазарна цена. Клиентите на ОББ имат достъп до информация за значими характерности на определения микрорайон на парцела като данни за гъстотата на популацията, чистотата на въздуха и демографския му профил, в това число какви учебни заведения, паркове, транспортни линии има в квартала, какъв брой банкомати, фитнес зали, магазини за хранителни артикули, аптеки и така нататък Предварителното утвърждение за ипотечен заем на база на приходите на лицето се получава в границите на един работен ден.

Центърът е основан в сходство с високите стандарти, които ОББ залага при професионалното обслужване на своите клиенти и за даването на леснодостъпна лична консултация със експерти. Ипотечен център ОББ Милениум е част от банковия клон, ситуиран в централата на КВС Груп в България, на бул. Витоша 89Б в гр. София и към този момент е отворен за първите искащи да се възползват от услугите му.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР